Reklam
Reklam
İç Karışıklık Kime yarar?
Yunus Çoban

Yunus Çoban

İç Karışıklık Kime yarar?

31 Ağustos 2024 - 20:40

Son zamanlarda güzel ülkemin uğraştığı meselelere bakıyorum. Tarih tekerrürden ibaret demek isterdim lakin, aynı tarihi bize tekrar yaşatmaya niyetli eller boş durmuyor ve durmayacak gibi. 

Ülke gündemine girmeyen ne kaldı acaba? 
Enses ilişkileri özendiren dernekler, onur haysiyet ve şereften yoksun sözüm ona onur yürüyüşleri... 
Ağaç sevicilerinin meseleleri ve karamaları bitmeden başıboş köpek sorunu, 
Hiç derdimiz tasamız yokmuş gibi falan şöyle küfür etti, filan şöyle hakaret etti derken bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete dostlar.  

Peki bunlar kime hizmet ediyor, kamu personelinin hak düzenlemeleri, emeklilerin durumu, hızla azalan nufüs, mülteci sorunu, Gazze katliamı, adaların durumu, kıbrısın durumu,Zengezur koridoru, savunma sanayi, kültür sanat, Fetö ve PKK sorunu gibi ülkemin iç ve dış meseleleri varken neden bunlarla gündem meşgul edilmektedir. 
İç karışıklık ve istikrarsızlık ülkemin zeminine bomba döşemek isteyen siyonist ve roma kafasının işine gelir demek bile fazlaca iyi niyetli bir yorum olur. 
Aziz milletimiz; beraber okula gittiği, camiye, tiyatroya sinemaya gittiği, aynı marketten alışveriş yaptığı ve omuz omuza askere gittiği yurttaşı ile kavga etmemeli siyasi söylemi fikir tartışmasının ötesine götürmemelidir. 
Unutmayalım ki her türlü kavga ve iç karışıklık sadece islam düşmanlarına yarar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum