Reklam
Reklam
Bizim Geleceğimiz Evlatlarımızdır
Yunus Çoban

Yunus Çoban

Bizim Geleceğimiz Evlatlarımızdır

26 Mayıs 2024 - 16:51

Bizim Geleceğimiz Evlatlarımızdır. 

Toplumda sözüm ona duyarlılık kasmak adına, aslı olmayan duyguları demokrasi, insan hakları özgürlük kılıfları altında dönem dönem ülke gündemine sokulan bu projelerden ve buna teslim olan yöneticilerden bıktık. 
Bir dikili ağacı olmayan tiplerin Anadolu'da bağda bahçe de büyüyen çocuklara ağaç mücadelesi adı altında ülkeye verilen zararı hepimiz gördük. Evlenmez her türlü bedbaht hayatı magazin haberlerine yetiştirmek için çaba gösterenlerin kadın hakkı diye feveranlarını hepimiz duyduk. 
Buna benzer saymakla kitaplaşacak konular ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 
Şimdilerde ne mala ne davara faydası olan tartışmaların merkezine geçmiş hayvan hakları belası başımıza musallat olmuştur. Adı üzerine sahipsiz hayvanlar başı boş hayvanlar âdeta terör estirmeye başlamıştır. Ölen çocuklar, yaralanan vatandaşlar yok sayılıp, bir kaç seküler tipin konuşmaları daha dikkat edilir hale gelmiştir. 
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın buyruğu unutulmuş, acziyet hat safhada, yemlere mama, itlere evlat muamelesi hak görülmüştür. 
Peki bu düzen böyle mi devam edecek. Etmez herhalde. İş başa düşünce kendi göbeğimizi kendimiz keseriz kimseden himmet bekleyecek halimiz yok. Çocuğuma dokunanın mezhebine meşrebine bakmaz iken hayvanmış insanmış fark edecek. Gereğini yapmak bizim için farz'dır. 'Devlet benim çocuğumu koruyamıyor ise ben baba olarak çocuğumu korurum' sözlerini millete söyletenlerin artık olaylara daha radikal yaklaşması ivedi hareket etmesi gerekmektedir. 
Unutmayalım ki vatan ve bayrak eğer geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşaması ve yaşatılması için değilse varlığının manası nedir? Gelecek kuşak bizim gibi atamız dan kalan mirasımıza sahip çıkacak çocuklarımız değil midir. 
Geleceğini başı boş köpeklerde görenlerin fikirlerine saygı duymuyorum. Bizim geleceğimiz evlatlarımızdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum