Reklam
Reklam
Sümer'lerden Günümüze inanç şekilleri
Mustafa Pakır

Mustafa Pakır

Sümer'lerden Günümüze inanç şekilleri

13 Haziran 2024 - 14:31

Dünyada paganistler ,ezoterikler, tapınakçılar hepsi Kaynak olarak Sümer mitolojisinden faydalanıyorlar. Bilgiler doğru yanlış ateistliği teşvik etmek için yıllardır Dünyanın her yerine gece gündüz bütün imkanlarıyla teknolojileriyle çalışıyorlar. Bunların karşısında 7 milyar insan var, 2 milyar müslüman milyonlarca akademisyen bilim adamı var Sokrates var Buda var Eflatun var.
             Felsefeciler yüzde doksanı tanrıyı akılla bilindiğine dair beyanat vermişler halk ile iç içe yaşamışlar felsefecilerin piri Eflatun inanç konusunda müthiş tespitleri bulunmaktadır
Tarih boyunca insanların tapınma şekilleri değişmiş olabilir. Ortak nokta da herkeste şekiller ritüeller ne olursa olsun tapınma konusunda bir yaratıcı olduğu anlaşılmıştır. Ama; insanlar, krallar ve kabileler kendi heve heva ve hevesleri doğrultusunda ekleme çıkarma yapmışlardır
Sonuç; 
Dünyadaki tanrı inancı binlerce yıldan beri vardır. Bu konuda herkes hemfikir sayılır. Ancak farklı uygarlıklar yahudiler, hristiyanlar ve Müslümanlar anlamak istedikleri şekilde hepsini istekleri doğrultusunda kullanmaya çalışmışlardır. Kur’an ‘da sapık kavimler ritüeller Hristiyanlık ibrahimilik musevilik ve daha nice putperest ve onların gelişim aşamaları anlatılmıştır. Buradaki sorun şudur:
Müslüman Müslüman gibi yaşamıyor kitaptaki kurallara uymuyor.
Hristiyanlar isa'ya inanıyor ama onun öğretilerini yerine getirmiyor kendilerinin uydurduklarına göre hareket ediyorlar.
Yahudiler tamah, tarot vb tahrif edilmiş kitaplardan sapkın saptirilmis kitaplardan besleniyorlar.
Pagmanisteler Calutun büyüsü ve cinlerin gücünden faydalanıyorlar..
En eski uygarlık Sümer tabletleri hammurabi kanunlarıdır. Bunlar çatışma halinde olmuşlardır. Bu yüzyılda paganlar tanrıyı savaşa kıyamete zorlamak için her türlü zulmü çirkefliği öne sürüyorlar ki güya kıyamet kopsun!
Yaratılanlardan intikam alsınlar diye.insandan doğadan her canlıdan..
Çünkü: Gizli ataları iblis,osiris, şeytan,  bunlara böyle emrediyor veya bunlar böyle inanıyorlar.
Dünya hiç olmadığı kadar bir felaketin eşiğinde kıyamet savaşları başlamak üzere..
Sonsuz evren ve kudret sahibi bugünlere yönelik olacak olanları tek tek bildirmiş şu ana kadar aksi bir durum olmamıştır 
Gazze'de yapılanlar sadece yahudiler değil paganlarin Sümer tapinakcilarin isteği ile oluşuyor tapınakçılar bütün inanç sistemlerini yok etmek istiyor .Sonra da tanrıya diyecekler k;i “sen insana değer verdin zaferi biz kazandık” diye. 
Bu konuda yüzlerce sayfa yazabilirim çok uzun ve karmaşık konular. Daha fazlası için yazının devamı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. 
Ekonomist yazar 
Mustafa pakır

YORUMLAR

  • 0 Yorum