Reklam
Reklam

Yaz Spor Okulları Açıldı

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları açıldı.

Yaz Spor Okulları Açıldı

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları açıldı.

Yaz Spor Okulları Açıldı
11 Temmuz 2024 - 17:15
Reklam
Reklam

Sporu toplumun her kesimine yaymak, çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, zararlı alışkınlıklardan korumak, ruh ve beden sağlığı yerinde sportmen bir nesil yetiştirmek için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Şanlıurfa'da açıldı.
5-18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençlere yönelik olarak ilgili spor branşlarında açılan GSB Spor Okullarından faydalanmak isteyen gençler Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde kayıt yaptırabiliyor.

Eskrim, Atletizm, Basketbol, Badminton, Bisiklet, Boks, Jimnastik, Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Judo, Karate, Okçuluk, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Voleybol, Tenis, Futbol, Kaykay, Wushu, Kick Boks, Muay Thai, Kano, Halter, Hokey, Kürek, Yüzme, Oryantiring, Atıcılık ve Avcılık, Bocce, Bowling, Dart, Vücut Geliştirme ve Fitness, Bedensel Engelliler Basketbol, Bedensel engelliler Masa Tenisi, Bedensel Engelliler Halter, Bedensel Engelliler Jimnastik, Bedensel Engelliler Voleybol, Bedensel Engelliler Yüzme, Özel Sporcular Masa Tenisi, Özel Sporcular Yüzme, İşitme Engelliler Güreş, İşitme Engelliler Judo, İşitme Engelliler Taekwondo, İşitme Engelliler Futbol, Gelişmekte olan spor branşları, Geleneksel Türk Okçuluğu, Geleneksel Güreş branşlarında açılan kurslara gençler yoğun ilgi gösteriyor.

*YÜZME BİLMEYEN KALMASIN*
GSB Yaz Spor Okulları projesiyle birlikte gerçekleştirilen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesiyle de yüzme bilmeyen birçok genç antrenörler eşliğinde yüzmeyi öğreniyor. Proje kapsamında 1 tam olimpik yüzme havuzu ve 11 portatif yüzme havuzu gençlerin hizmetine sunuldu.
Kurslara katılarak yaz tatilini dolu dolu geçirmek isteyen gençler Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum