Reklam
Reklam

Vali Şıldak Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında il merkezi ve kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, “Halkımıza hizmet için çalışan muhtarlarımıza kapımız her zaman açık” dedi.

Vali Şıldak Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında il merkezi ve kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, “Halkımıza hizmet için çalışan muhtarlarımıza kapımız her zaman açık” dedi.

22 Ekim 2024 - 20:55
Reklam
Reklam

            Şanlıurfa Valiliği tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlara yönelik program düzenlendi. Vali Hasan Şıldak’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Milletvekilleri Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Cevahir Asuman Yazmacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Vali Yardımcısı Yakup Kılınçoğlu, Kaymakamlar, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Üzeyir Durmuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdür Vekili Deniz Yılmaz ve muhtarlar katıldı. 


Vali Şıldak, Muhtarlar Günü’nü Kutladı


Burada yaptığı konuşmasında tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Vali Şıldak, “Her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Muhtarlık Osmanlı’dan günümüze geliyor ve bu anlamlı gün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2015 yılından itibaren Muhtarlar Günü olarak idrak ediliyor. Bu vesile ile her yıl binlerce muhtarımızı külliyede yani milletin evinde ağırlayan, onları halkın temsilcisi ve bürokrasinin bir temsilcisi olarak gören Cumhurbaşkanımız sayesinde muhtarlık kurumu ülkemizin yüce değeri ve sembolü haline gelmiştir. Muhtarlarımız siyaset ve bürokraside fonksiyon üstlenen toplumun kılcal damarları konumundadır. Bu değer ve kıymet muhtarlarımızın omuzlarına önemli sorumluluklar yüklüyor ve bizler de sizlerin yoğun çalıştığınızı biliyoruz. Allah muvaffakiyetler nasip etsin. Kurumlarımızın 24 saat kapıları sizlere açıktır. Ben de her Salı günü muhtarlarımız ile bir araya geliyorum. Sizlerden beklentimiz birlik ve beraberliğimizin devamlılığını sağlamak ve güçlü Türkiye’nin adımlarına katkı sağlayacak davranışlar içerisinde görevinizi yapmanızdır. Her bir vatandaşımızı kendi aileniz gibi benimsemenizi istiyoruz. Kırsal bölgelerimizde huzurun ve asayişin temini için de ayrıyeten muhtarlarımıza teşekkür ediyor, Muhtarlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.  


Vali Şıldak’ın konuşmalarının ardından Milletvekilleri Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Cevahir Asuman Yazmacı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da birer konuşma yaparak muhtarlarının gününü tebrik etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum