Reklam
Reklam

Vali Şıldak, Kurban Bayramı'nı Kutladı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı. Vali Şıldak mesajında Gazze'deki göz yaşlarının son bulmasını diledi.

Vali Şıldak, Kurban Bayramı'nı Kutladı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı. Vali Şıldak mesajında Gazze'deki göz yaşlarının son bulmasını diledi.

Vali Şıldak, Kurban Bayramı'nı Kutladı
15 Haziran 2024 - 16:53
Reklam



Şanlıurfa'da Kurban Bayramı hazırlıkları sürerken Vali Hasan Şıldak, sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımında tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

Gazze'de yaşanan insanlık suçu katliamlardan trafik ve çevre hassasiyetine, kurban kesim konularına kadar bir çok alanda çağrıda bulunan Vali Şıldak, vatandaşların huzuru ve güveni için güvenlik güçlerinin görev başında olduğunu belirtti.

Vali Şıldak mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Sevgi̇li̇ Şanlıurfalı hemşehrilerim, 
Kurban Bayramının i̇li̇mi̇zde bi̇rli̇k, beraberli̇k ve huzur i̇çi̇nde kutlanmasını temenni̇ edi̇yor, bütün vatandaşlarımızın mübarek kurban bayramını tebri̇k edi̇yorum. Bu kutsal günleri̇n, bütün Müslümanlar i̇çi̇n bi̇r dayanışma ruhu oluşturmasını , Gazze’de yaşanan dramın durmasına vesi̇le olmasını, Şanlıurfa’da da hoşgörü ve huzurun haki̇m olmasını gönülden di̇li̇yorum.

Kıymetli̇ Vatandaşlarımız; Uzun bayram tati̇li̇nde lütfen trafi̇k kurallarına uyalım. Sürekli̇ di̇le geti̇rdi̇ği̇m üzere maalesef i̇li̇mi̇zde trafi̇k kazaları yüzünden çok sayıda insanımızı kaybedi̇yoruz. Özelli̇kle bayramlarda oluşan yoğun trafi̇kte kurallara uymak, acele etmemek ve di̇kkatli̇ olmak gerçekten hayat kurtarıyor. Di̇kkat çekmek i̇stedi̇ği̇m bi̇r başka konu sorumsuz şeki̇lde si̇lahların kullanılmasıdır. Hiçbi̇r şeki̇lde havaya si̇lah atılması hoş görülebi̇lecek bi̇r davranış deği̇ldi̇r. Hangi̇ amaçla olursa olsun başkalarının hayatını tehdi̇t eden bütün davranışlar medeni̇yet dışıdır ve yasaklamıştır. 

Kurban Bayramı'nda ayrıca çevre ki̇rli̇li̇ği̇ oluşmamasında özelli̇kle di̇kkat etmeni̇zi̇ ri̇ca edi̇yorum. Kurban attıklarının etrafa bırakılmaması, çevreni̇n hepi̇mi̇zi̇n ortak mi̇rasi olduğunun unutulmaması gerekmektedir. Bu hatırlatmaları yaptıktan sonra, Kurban Bayramının Şanlıurfa'da huzur ve coşku i̇çi̇nde kutlanması temenni̇si̇yle bütün vatandaşlarımıza en deri̇n sevgi̇ ve saygılarımı sunuyor, mübarek Bayramlarını tebri̇k edi̇yorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum