Reklam
Reklam

Ovanın Başakları İlk Startını Verdi

2023/2024 eğitim Öğretim yılı “Ovanın Başakları” Bileşenleri sosyal kültürel ve sportif faaliyetleri başladı.

Ovanın Başakları İlk Startını Verdi

2023/2024 eğitim Öğretim yılı “Ovanın Başakları” Bileşenleri sosyal kültürel ve sportif faaliyetleri başladı.

Ovanın Başakları İlk Startını Verdi
05 Aralık 2023 - 16:38
Reklam
Reklam

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ovanın Başakları etkinlikleri ilk startını Maskan İlkokulu/Ortaokulunda verdi.  Öğretmenler ve öğrenciler arasın yapılan müsabakalar sonucunda dereceye girenlere sene sonunda düzenlenen ödül töreni ile ödülleri takdim edilecektir.  
Etkinliklerin başlaması dolayısıyla ilçe Şube Müdürlerinden Hasan ACABOĞA ile Seyfullah ÖZDEMİR katıldılar. Şube Müdürü Hasan ACABOĞA öğretmenlere hitaben yapmış olduğu konuşmada; Değerli katılımcılar her yıl olduğu gibi bu yıl da Ovanın Başakları olarak Sosyal, Kültürel ve sportif faaliyetlere başlamış bulunmaktayız. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Bu birliktelik geçmişte olduğu gibi gelecek yıllara da uzanıp gideceğinden ümidimiz tamdır. Umarım bu birliktelik bu atmosfer artarak devam edecektir. İlk etkinlikte ev sahibi olan Maskan İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Hilal BULUT ÇETİNDAĞ ise başta Şube müdürlerimiz olmak üzere katılım sağlayan, emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim. dedi.
Eyyübiye İlçesine bağlı; Uğurlu İlk/Ortaokulu, İkizce İlk/Ortaokulu, Güzelkuyu İlk/Ortaokulu,  Ambartepe İlk/Ortaokulu, Maskan İlk/Ortaokulundan oluşan beş okulun birlikteliği ile her yıl öğrenci ve öğretmenler yapılan etkinlikler her yıl farklı etkinliklere yer verilmekle birlikte bu yıl her ay bir etkinlik olmak üzere şu etkinlikler gerçekleştirilecektir;

- Masa tenisi turnuvası (Öğrenci-Öğretmen)
-  Zeka Oyunları;  Mangala, reversi, sumo (Öğrenci-Öğretmen)                               
- Taşıma Servis Şoförleri arası Bilgi Yarışması
- Bilgi Yarışması (4. Ve 7. Sınıflar arası)
- Futbol turnuvası (Öğrenciler arası)
- Veleybol turnuvası (Öğrenciler arası )  
- Dart turnuvası (Öğrenci- Öğretmen)
- Atletizm yarışmaları (Öğrenciler arası)
Ayrıca bu yıl Ovanın Başakları olarak ilk kez İlçe genelinde öğretmenler arası voleybol turnuvasının organizasyonunu gerçekleştirilecektir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum