Reklam
Reklam

Gülen Yüzler Derneği Açılış Kurdelesini kesti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde kurulan Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma Derneği hizmete başladı.

Gülen Yüzler Derneği Açılış Kurdelesini kesti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde kurulan Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma Derneği hizmete başladı.

08 Nisan 2022 - 17:31
Reklam
Reklam

Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Betül Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanının eşi Fethiye Canpolat, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Cengiz Bicek ,  Güler Kama İzol, Vecide Altın, Ümran Mutlu Bilim, Güler Ayaz, Nurhayat Emiroğlu, Fatma Şeker ve çok sayıda katılımcıyla gerçekleşti.

Şanlıurfa’da Sosyal Yardımlaşma Derneği Açıldı

Osmangazi Mahallesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Ece Doğruyol, amacının toplumda sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek olduğunu söyledi. Hayırseverlerin desteğini beklediklerini belirten dernek başkanı Ece Doğruyol, “Günümüzde de birçok sivil toplum kuruluşu ve dernek vardır ancak sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusunda derneklerimizin sayısı azdır. Toplumda sosyal yardımlaşma duygusunu geliştirerek ihtiyaç sahiplerine sahip çıkıp birliğimizi beraberliğimizi geliştireceğiz” dedi.

Şanlıurfa’da Sosyal Yardımlaşma Derneği Açıldı

Şanlıurfa’da “Gülen Yüzler” diye bilinen ve gönüllü kadın arkadaşlarımızdan oluşan yardımsever grubumuz var. Bu arkadaşlarımız ile 7 yıldır, tespit edebildiğimiz yardıma muhtaç insanlara, imkânları iyi olan yardımseverlerden aldığımız destekleri ulaştırdık. Yaptığımız yardım çalışmalarından dolayı, hem yardım alanlarda, hem de yardım edenlerde oluşan memnuniyet, bizleri de mutlu etti. Yıllarca yaptığımız yardım çalışmalarımız sonucu oluşan bu güzel tablo nedeniyle, bizi tanıyanlar uzunca bir süredir “siz neden bu çalışmaları kurumsal olarak yapmıyorsunuz? Kurumsal olarak, daha çok yardım yapabilecek güce ulaşırsınız.” diye söylüyordu. Bu vesile ile biz de bu yardım çalışmalarını kurumsal olarak, bir dernek çatısı altında yapmaya karar verip, kısa adı “GÜLENYÜZDER” olan, “Şanlıurfa Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurduk. Gönüllü arkadaşlarımıza verilen destekler ile şimdiye kadar yaptığımız yardım çalışmalarının daha fazlasını, derneğimiz çatısı altında yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenlerle yardımseverlerin desteğini bekliyoruz. Diye konuştu.

Kaynak: canlıhaber63

YORUMLAR

  • 0 Yorum