Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde doğalgaz ulaştırılan 11 mahallede hemen hemen hergün yapılan kazılardan dolayı vatandaşı mağdur etmemek için çaba sarf eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabaha tertemiz bir sokak bırakmak için gece de mesai yapıyor.
Gece çalışması yapılan Eyyüpnebi Mahallesi’nde belediye ekiplerine refakat eden Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu, altı yıldan bu yana sürdürdüğü muhtarlık görevi boyunca belediye ile ilgili tüm sıkıntılarının derhal çözüldüğünü belirterek, “Mehmet Kuş Başkanımız sayesinde mahallemize doğalgaz geldi. Yaklaşık 40 bin nüfuslu mahallemizde isteyen herkes evine doğalgaz çektirebiliyor. Evler farklı zamanlarda abonelik aldığı için kazılar da değişik zamanlarda yapılıyor. Sağolsun belediye ekiplerimiz yapılan her kazıya anında müdahale ediyor, gece kazıyı kapatıp düzenleyip hazır hale getiriyorlar. Sabah da diğer ekip gelerek kilitli parke döşemesini yapıp halkımızın hizmetine sunuyor. Ben belediye başkanımıza, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize, şeflerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mahalle sakinleri de bir mahalleye doğalgaz getirmenin büyük bir çalışma olduğunun farkında olduklarını belirterek Eyyübiye Belediyesi ekiplerine hızlı çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un 2019 yılında sözünü verdiği ve şu anda ilçedeki konutların yüzde 60’ından fazlasına ulaştırılan doğalgaz nedeniyle, yüzlerce sokakta kazı yapıldı. Kazı yapılan sokaklardaki yenilemenin ardından devam eden yeni abonelikler nedeniyle de gerçekleşen deformeler, hızlıca onarılmaya devam ediyor.
Eyyübiye’de Gece Çalışması Memnuniyetle Karşılanıyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle doğalgaz ulaştırılan 11 mahalledeki tüm sokaklarda yenileme çalışmaları devam ederken, bireysel abonelikler için her gün yapılan onlarca kazıya belediye ekipleri anında müdahale ediyor. Doğalgaz çekilen evlerin önündeki kazılar aynı gece kapatılıp, sabah kilitli parke taşı döşenerek hizmete sunuluyor.
17 Nisan 2025 - 11:09
YORUMLAR