Reklam
Reklam

Bahçıvan, Şanlıurfa'mız için Birlikte Hareket Etmeliyiz

URSIAD Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan: “İnovasyon, ticaret, üretim ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi sürdürülebilir hale getirilmesi vizyonumuzu anlattık.”

Bahçıvan, Şanlıurfa'mız için Birlikte Hareket Etmeliyiz

URSIAD Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan: “İnovasyon, ticaret, üretim ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi sürdürülebilir hale getirilmesi vizyonumuzu anlattık.”

Bahçıvan, Şanlıurfa'mız için Birlikte Hareket Etmeliyiz
01 Haziran 2024 - 13:45
Reklam

Urfalı İş İnsanları Derneği (URSIAD), “Şanlıurfa Ekonomisi ve Üretim Odaklı Kalkınma” ziyareti kapsamında Şanlıurfa El Ruha Otel de “Yerel Basınla Tanışma” toplantısında Şanlıurfa Basını ile bir araya geldi. URSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçıvan, Yönetim Kurulu üyeleri, Fehmi Aslan, Müslüm Kayacan ve Burak Çavuş’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda,
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçıvan basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

“ŞEHRİMİZ İÇİN EKONOMİK VE SOSYAL FAYDA ÜRETME MİSYONUYLA HAREKET EDİYORUZ”
Basın mensuplarının büyük ilgiyle takip ettiği basın toplantısının açılışında yaptığı konuşmada; Mehmet Yaşar Bahçivan “İstanbul merkezli olarak 2017 yılında kurulan Urfalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (URSIAD) olarak, Şanlıurfa'nın dolayısıyla ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunma vizyonuyla hareket ediyoruz.” dedi. 3 gün süren; Valilik, Büyük Şehir ve ilçe belediye başkanlıkları, Üniversite rektörlüğü, OSB, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve çeşitli sanayiciler ile yapılan “Şanlıurfa Ekonomisi ve Üretim Odaklı Kalkınma” ziyaretleri hakkında basın mensuplarına bilgiler veren URSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan; “Görüşmelerimizde URSIAD olarak Şanlıurfalı mevcut ve potansiyel iş insanlarına öncülük etmek istediğimizi, şehrimiz için ekonomik ve sosyal fayda üretme misyonunda olduğumuzu belirttik. Ayrıca Şanlı Şehrimizde inovasyon, ticaret, üretim ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve bunun sürdürülebilir hale getirilmesi vizyonumuzu anlattık. Ancak böylece Şanlıurfa'nın global harekette hak ettiği yere gelebileceğine inandığımızı söyledik.” açıklamasında bulundu.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ”
Açıklamasının devamında; “Modern dünya dijitalleşme, yeşil enerji ve sürdürülebilirlik üzerine kurulu. Biz de şehrimizi modern dünyanın gereksinimleriyle uyumlu hale getirebilmek için tüm paydaşlarla ortak bir misyon ve vizyonda birleşmeliyiz.” diyen Bahçıvan;

“Şanlıurfa'nın kıymetli insanları tarih boyunca hep bireysel başarılarıyla öne çıkmıştır; bu, şüphesiz genlerimizden gelen, şehrimizin dinamik ve azimli yapısının bir göstergesidir.

Ancak, günümüzün karmaşık zorlukları karşısında bireysel başarılar yeterli olmaktan çıkıyor. Eğer gerçek bir etki yaratmak, ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi olmak istiyorsak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek zorundayız. Aksi takdirde, gerekli sinerjiyi oluşturamaz, hedeflerimize ulaşamaz ve etkin bir şekilde ilerleyemeyiz. Bir araya gelerek, kolektif bir güç oluşturmalı ve bu gücü, Şanlıurfa'nın hak ettiği parlak gelecek için seferber etmeliyiz.” dedi.
Toplantının son bölümünde URSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçıvan ve Yönetim Kurulu Üyeleri basın mensuplarının Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve iş dünyası temsilcileri ile yapılan görüşmeler hakkındaki soruları cevaplandırdı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum