Yetim'den EXİMBANK müjdesi!

12 Eylül 2024 - 18:47

ŞUTSO Başkanı Mehmet Yetim, 'Bakanımız Mehmet Şimşek ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ'a, EXİMBANK Şanlıurfa Şubesi açılması talebimizi iletmiştik. Ticaret ve Sanayi Odası olarak konu ile ilgili çok çaba sarf ettik. Ticaret Bakanımız Ömer Bolat bize bugün müjdeli haberi verdi" dedi.

ŞUTSO Başkanı Mehmet Yetim, “Bakanımız Mehmet Şimşek ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ’a, EXİMBANK Şanlıurfa Şubesi açılması talebimizi iletmiştik. Ticaret ve Sanayi Odası olarak konu ile ilgili çok çaba sarf ettik. Ticaret Bakanımız Ömer Bolat bize bugün müjdeli haberi verdi" dedi.

ŞUTSO İletişim hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Başkan Yetim, “Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ve TBMM Başkan Vekili Sayın Bekir Bozdağ’a, EXİMBANK Şanlıurfa Şubesi açılması talebimizi iletmiştik. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak konu ile ilgili çok çaba sarf ettik. Bugün Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat bize müjdeli haberi verdi.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Türk EXİMBANK Şanlıurfa Şubesi ve Ceylanpınar Gümrük kapısının ülkemize ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ceylanpınar Gümrük


Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Önkol ve Meclis Üyemiz Esat Melik, Viranşehir Temsilcimiz Bayram Memetoğlu, Meclis Üyeleri Mahmut Demirel ve Sinan Sancak; Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Milletvekillerimiz, Valimiz Hasan Şıldak ve İl protokolüyle birlikte Ceylanpınar Gümrük Kapısı’nın açılış törenine katıldı.