Üstyapı Atağı İçin Muhtarlardan Başkan Canpolat'a Teşekkür

05 Ekim 2024 - 10:25

Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde hummalı şekilde yürütülen stabilize yol çalışmaları ile ulaşımın konforlu hale geldiği yeni yollar hizmete sunuluyor. Merkezde ise kilitli parke taşı ile yenilenen sokaklar takdir görüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, “Yeniliğin ve Değişimin Kalbi Haliliye” sloganı ile merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla sahadaki çalışmalarını hummalı şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan mevcut yollara bakım ve onarım yaparken, bir yandan da hizmete sunduğu yeni yollarla ilçenin yol ağını genişletiyor. İkiağız Kırsal Mahallesinde yürütülen özverili çalışma ile ekipler tarafından stabilize yol çalışmasıyla tamamlanan yollar, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Kısa süre içerisinde tamamlanan üstyapı hizmetlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İkiağız Mahalle Muhtarı Halil Demirler, “Başkanımız Mehmet Canpolat’a köyüm adına teşekkür ederim” diyerek, şu ifadeleri kullandı:

 

“Gerçekten yollarımızda arabalar gitmekte zorlanıyordu, Sayın Başkanımız söz verdi ve şu anda mükemmel yollarımız oluyor. Allah devamını getirsin. Başkanımıza ve ekibine köyüm adına teşekkür ediyorum.”

 

Vatandaşlardan tam not alan yol çalışmaları merkez mahallelerde ise kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla devam ediyor. Kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla güzelleşen sokaklar için Başkan Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür eden Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Şükrü Akcan, öğrencilerin yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulduklarını kaydetti. Muhtar Şükrü Akcan, “Parke taşı çalışmaları şu anda mahallemizde yürütülmektedir. Bildiğiniz gibi yazın toz, kışın çamurdan dolayı İbni Sina İlköğretim Okulu öğrencileri çok sıkıntılı dönemler geçirdi. Sağ olsun Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Fen İşleri ekibiyle yollarımız parke taşı yapılmaktadır. Başkanımızdan Allah razı olsun, biz onun sözünü aldık. Ahmet Yesevi’de hiçbir yer parke taşsız kalmayacak, toz-çamur olmayacak. İnşallah daha güzel bir Ahmet Yesevi için hep birlikte çalışacağız. Fen İşleri ekibine ve Mehmet Canpolat Başkanımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallerdeki üstyapı hizmetlerinin periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.