Urfa'nın ilçesinde 'korucu' kararı!

12 Eylül 2024 - 19:00

Haliliye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantının ardından korucularla ilgili önemli bir karar alındı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde görevli korucular adına önemli bir karar duyuruldu.

 

Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin’in başkanlığında düzenlenen toplantıda birçok konu masaya yatırıldı. Toplantının ardından Haliliye Kaymakamlığından gelen açıklamada, alınan kararlara ilişkin bilgiler verildi. 
Buna göre, Haliliye ilçesindeki güvenlik korucularına 10 bin TL’lik ek destek verilecek. Konuya ilişkin açıklama ise şu şekilde:

 

“Kaymakamımız Dr. Muhammed Serkan Şahin, Haliliye İlçe Jandarma Komutanı J.KD Yüzbaşı Onur Şensu, Merkez Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş Ahmet Öztürk, Çamlıdere Karakol Komutanı J. Asb. Bçvş. İrfan Kızıldağ, Dağyanı Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Mehmet Çevik ve güvenlik korucuları ile toplantı düzenledi.
Toplantıda, güvenlik güçlerinin fedakâr çalışmaları değerlendirilip ilçemizdeki güvenlik korucularına yılsonunda imzalanan protokol ile 10.000₺ ek destek müjdesi verildi. 
Kaymakamımız, bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük pay sahibi olan koruculara sağlanacak bu ek desteğin, onların motivasyonunu artıracağını ifade etti.

 

Desteklerin devam edeceğini belirten Kaymakamımız, güvenlik güçlerinin her daim düzenli ve disiplinli olarak yanında olacaklarını vurguladı.”