Urfa'da Elektrik Kesintileri Devam Ediyor! İşte O Mahalleler

12 Ağustos 2024 - 10:45

Dicle elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa'nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos Pazartesi (bugün) 6 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Dicle elektrik Dağıtım A.Ş., Şanlıurfa’nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos Pazartesi (bugün) 6 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

 

Peki, hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 12 Ağustos Pazartesi günü (Bugün) kesintisi yaşanacak yerler:

 

HALİLİYE

 

Üçkonak, Esenyayla, Balkatan, Üzümkara, Mil, Üçgöze, İrice, Körkuyu, Kösecik, Kapaklı, Sumaklı, Altındamla, Kaynaklı,Tepeköy, Kepez, Dağyanı, Kaygılı, Tepedibi, Açıkyazı, Üçkuyu, Aşağıvarlıca,Gümüştaş, Keçili, Topraklı,Koçak, Şenocak, Çamlıdere, Karadibek ve Başbük mahallelerinde 09.00 ile 16:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.

 

EYYÜBİYE

 

Batıkent, Kadıkendi, Keberli, Çalışkanlar, Bozköy, Örcünlü, Köksüren, Büyükalanlı, Küçükalanlı,  Hacılı, Kocaali, Yuvacık ve Büyükhan mahallelerinde 17.00 ile 21:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.

 

SURUÇ

 

Kaplanköy, Yolbilir, Yenişehir, Yazıköy, Oymaklı, Büyükağacı, Hüyükyanı, Eskice, Boztepe ve Büyükziyaret mahallelerinde 08.30 ile 18:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.

 

VİRANŞEHİR

 

Karınca, Konakyeri, Dikili, Pınarlar,Keçeli, Kervansarayı, Kumçeşme, Kargalı, Demirci,Kadıköy, Adaköy, Dinçer, Gölcük, Ballıca, Gözler, Güleryüz, Aşağıtınaz, Büyükgörümlü,Küçüktopça, Oğlakçı,Yukarışölenli, Altınbaşak,Koşulu, Burç ve İsa Harabesi mahallelerinde 13.00 ile 15:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.

 

SİVEREK

 

Gaziköy, Karabahçe, Karkaşı, Aşağıkarabahçe, Gülpınar, Cinhisar, Böğürtlen, Eğriçay, Çevirme,  Küptepe,Savucak, İleri, Doğukent, Eskihan, Karacadağ,Avurtepe, Kavaklıdere, Çağa, Kulaksız,Damlıca, Endarlı,Çavuşlu, Göğerçin, Söylemez, Gürakar,Yeniceli, Kamışlı,Güzelpınar, Aşlıca, Güllice, Gedik, Bardakçı, Taşhan, Keçikıran, Sumaklı, Örgülü, Dilekli, Fırın ve Güney Karabahçe mahallelerinde 12.00 ile 17:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.

 

HİLVAN

 

Çimdeli, Karacurun, Bahçelievler, Çakmak, Kavalık, Söğütlü, Kırbaşı, Hayrat, Aydınlı, Güluşağı, Hoşin, Yeşerdi,Aşağıkülünçe, Gürgür, Arıca, Bahçecik,Yakınyurt, Akçaören, Barğaç, Kadıkent, Ağveren,Üçüzler, Kepirhisar,Karaburç, Kovancı, Korgun, Hanmağara, Saluca, Malören, Yedikuyu, Apaydın ve Gölgen mahallelerinde 09.00 ile 17:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.