Urfa'da Durdurulan Bir Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi! 3 Tutuklama

30 Temmuz 2024 - 10:43

Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonlar devam ediyor. Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, durdurulan bir araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 48.20 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonlar devam ediyor. Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, durdurulan bir araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 48.20 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. 

 

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünce narkotik suçların önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda, Ceylanpınar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ile ortak yapılan operasyonda, durdurulan bir araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 48.20 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan F.A. ve G.A isimli 2 şüpheli şahıs ile hakkında uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.T. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

 

Yakalaması yapılan 3 şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.