ŞUTSO Personeline Doğa Koleji'nden %25 İndirim

02 Eylül 2024 - 13:11

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Doğa Koleji'yle yaptığı protokol ile ŞUTSO personellerinin birinci derece yakınlarına, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücretinde % 25 indirim uygulanacak.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim ile Doğa Koleji  İdarecileri Müge Parlak ve Yunus Emre Görgün arasında imzalanan protokolde, ŞUTSO personellerinin birinci derece yakınlarına, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücretinde % 25 indirim imkânı sağlanacak.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, "Üyelerimize ve Personeline her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, üyelerine ve personellerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Doğa Koleji  İdarecileri Müge Parlak ve Yunus Emre Görgün ile yaptığımız protokolde, 2024 -2025 Eğitim ve Öğretim yılında uygulanacak olan ve personelimizin birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 25 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Odamız adına hayırlı olmasını dilerim. “ dedi.