ŞURSAD Başkanı Fırathan güven tazeledi

13 Ekim 2024 - 10:45

Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Derneği'nin (ŞURSAD) seçimli olağan genel kurul toplantısı Şanlıurfa ticaret odası toplantı salonunda başarıyla tamamlandı.

               Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Derneği’nin (ŞURSAD)  seçimli olağan genel kurulu 12 Ekim 2024 günü Şanlıurfa Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Şanlıurfa bölgesi Sigorta Acentelerinin tam desteğini alan Nihat FIRATHAN başkanlığındaki yönetim, Güven tazeleyerek yeniden seçildi. 

Genel Kurulun Divan Başkanlığını Osman HEKİMOĞLU yaptı. Hekimoğlu, Genel Kurul’un açılışında FIRATHAN yönetimine karşılıksız hizmetleri için teşekkür etti. HEKİMOĞLU, kuruluşundan bugüne değin derneğin tüm başkanlarına isimlerini anarak teşekkür etti.

Başkan NİHAT FIRATHAN hizmet süresi boyunca yapılan etkinlikleri ve yeniden görev alması halindeki hedeflenen projelerini anlattı. ŞANLIURFA Sigorta Acenteleri Derneği’nin tüm üyeleri ve sektör paydaşları ile dayanışma içinde olduğu belirtilen sunuşta sigorta sektörü sivil toplum kuruluşları ile de uyumlu çalışıldığının üzerinde duruldu.

Başkan NİHAT FIRATHAN konuşmalarında Kıymetli Şursad ailesi; bugün yapılan olağan kongremizde bizlere destek veren bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kuruluşundan bugüne görev yapan tüm meslektaşlarımız sektörün gelişimi için özverili çalışmalarda bulunmuşlardır ,kongrede  görevlerini devreden tüm meslektaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Görevi devralan arkadaşlarımızla birlikte sektörün daha iyi yerlere gelmesi için gereken çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Şursad derneğimiz, sâik delegelerimiz ve ticaret odası meslek komitemiz ile birlik ve berberlik içinde, sizlerinde desteği ile geçmişte olduğu gibi bundan sonrada tüm Türkiye’de gıpta edilen bir dernek olmaya devam edecektir. katılımcılara kapanış öncesi derneğin yıl dönümü için kutlama yapılacağını dile getirerek gelen herkese tekrardan teşekkür etti.

Seçimden sonra Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Derneği’nin (ŞURSAD) 21. Yılı vesilesiyle pasta kesilerek kutlandı.