Şanlıurfa Valisi Şıldak, dereler için talimatı verdi!

06 Ekim 2024 - 10:17

DSİ tarafından yapımı süren derelerdeki ıslah ve taşkın önleme çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, çalışmaların en erken sürede tamamlanabilmesi için talimat verdi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı süren Cavsak, Karakoyun ve Sırrın derelerindeki ıslah ve taşkın önleme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Belediye ve diğer kurumların yetkilileriyle birlikte incelemelerde bulunan Vali Şıldak, çalışmaların en erken sürede tamamlanması için talimat verdi.

 

Söz konusu incelemeyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Vali Şıldak, “Şanlıurfa şehir merkezindeki Cavsak, Karakoyun ve Sırrın Dereleri üzerinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğümüz tarafından yapımı sürdürülen ıslah ve taşkın önleme çalışmalarını yerinde inceledik.

 

Merkez İlçe Belediye Başkanlarımız, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve ilgili kamu kuruluşlarının yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz inceleme sonucunda, çalışmaların en erken sürede tamamlanabilmesi için gerekli koordinasyonu sağladık ve ilgilileri talimatlandırdık” ifadelerini kullandı.