Şanlıurfa Jandarmadan başarılı operasyon: 2 yaşındaki kız çocuğu sağ kurtarıldı

20 Ekim 2022 - 19:14

1. Şanlıurfa II Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri tarafından 20.10.2022 günü Bozova ilçesi Kılıçören mahallesinde mevsimlik işçi olarak çalışan BOZAN ailesinin tarlada pamuk topladıkları esnada barınmak amacıyla kullandıkları çadırda bıraktıkları 2 yaşındaki kız çocukları G.B.'nin kaybolduğunu anlamaları üzerine Jandarma birimlerine müracaat ederek çocuklarının bulunması için yardım talebinde etmişlerdir .

2. Olaya anında müdahale eden Jandarma birimleri olay yerinde karadan ve havadan kapsamlı bir çalışma başlatarak kayıp çocuğu kısa sürede olay yerinden birkaç km. uzakta tarım arazisi içinde sağlıklı bir halde bularak ailesine teslim etmiştir. Kayıp çocuğun ailesi bu güzel haber üzerine sevinirken, Jandarma birimlerine sonsuz şükranlarını sunmuşlardır.

3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemler en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmenin yanı sıra vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarında yanlarında olduğunu ifade etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.