Şanlıurfa Jandarma'dan başarılı kaçak ve şüpheli operasyonu

13 Kasım 2022 - 14:01

1.Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Küçükhan Mahallesinde 15.06.2016 günü B.A. isimli şahsın sahibi olduğu Zirai Aletler Fabrikası çalışanları ile C.K. isimli şahsın sahibi olduğu Tekstil Fabrikası çalışanları arasında başlayan kavgaya fabrika sahiplerinin dedahil olmaları sonucu Silahlı kavgaya dönüşmüştür. OlaydaRecep YILMAZ isimli şahıs ateşli silahla vurularakhayatını kaybetmiştir. Jandarma ekiplerince incelenen Güvenlik kameraları görüntülerinde olayın şüphelilerinin C.K. ve H.K. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.Şüpheli C.K. isimli şahıs olaydan (5) ay sonra 18.11.2016 tarihindeJandarma ekipleri tarafından Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesinde yakalanmış, şahıs çıkarıldığı mahkemece Kasten Öldürme suçundan tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri tarafından (6) yıldıraranan olayın diğerşüphelisi H.K.isimli şahsı yakalamak için yapılanuzun süren çalışmalarsonucu11.11.2022 günü Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Onikiler Mahallesinde yakalanmıştır.
2. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan H.K. isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece Kasten Öldürme suçundan tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.
3. Şanlıurfa II Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmaları aralıksız devam etmektedir.
 Kamuoyuna saygı ile duyurulur.