Refah Partili Başkan, AK Partili Başkanla Bir Araya Geldi!

24 Temmuz 2024 - 11:01

Yeniden Refah Partisi'nden girdiği seçimi kazanarak Karaköprü Belediyesi başkanlık koltuğuna oturan Nihat Çiftçi, AK Partili Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi’nden girdiği seçimi kazanarak Karaköprü Belediyesi başkanlık koltuğuna oturan Nihat Çiftçi, AK Partili Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Seçildiği ilk günden bu yana 'AK Parti’ye geçecek' şeklinde yorumlara maruz kalan Nihat Çiftçi’nin bu ziyareti ‘AK Parti’ye geçmenin alt yapısını mı yapıyor’ şeklinde yorumlandı.

 

‘Şanlıurfa’mızı İstişare Ettik’

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şanlıurfa’yı istişare ettiklerini söyleyen Nihat Çiftçi, “Eyyübiye Belediye Başkanı Sn. Mehmet Kuş ile bir araya gelerek Şanlıurfa'mız hakkında istişarelerde bulunduk. Kendilerine nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

 

Nihat Çiftçi'nin Şanıurfa'yı istişare ettik sözlerine karşın Mehmet Kuş ise sosyal medya hesabından "Karaköprü Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi bizleri ziyaret etti. Nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Kaynak: Ajans Balıklıgöl