Karaköprü'nün Gençleri Bölge İkincisi Oldu

01 Temmuz 2024 - 14:13

Karaköprü Belediyespor U-17 futbol takımı Diyarbakır'da katıldığı 2. Kademe Bölge Şampiyonasında ikinci oldu.

 
 
Karaköprü Belediyespor U-17 takımı gençleri daha önce katıldıkları 1. Kademe bölge şampiyonasında şampiyonluğa ulaşırken, Diyarbakır’daki 2. Kademe bölge şampiyonasında ilk maçta Onikişubat Futbol Kulübünü 3-0 mağlup etti. Gençler yarı final maçında da Muş Vartospor maçından 3-0 galip gelerek finale adını yazdırdı.
 
Final maçında güçlü rakibi Bingöl Anadolu FK ile karşılaşan Karaköprü Belediyespor U-17 gençleri zorlu geçen maçta iyi bir mücadele örneği sergilerken, rakibine üstünlük kuramadı ve sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı ve bölge ikincisi oldu.
 
Karşılaşmayı Karaköprü Belediye Başkanvekili Bakır Kama, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çalışkan ve ASKF Şanlıurfa Şube Başkanı Adnan Yükselir de takip ederek gençlere destek verdi.
 
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gençlerin başarısını tebrik ederek, “U-17 Bölge Şampiyonasında, Karaköprü Belediyespor'umuzun gençleri bölge ikincisi olarak büyük bir başarı elde ettiler. Genç kardeşlerimi buraya kadar gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyor, tek tek hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.