Karaköprü Kent Konseyi Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Karaköprü Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirerek gençlik meclisinin yapısı ve işleyişi hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantıda, meclisin amaçları, gençlerin karar alma mekanizmalarına katılım süreçleri ve önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar ele alındı.
Gençlik Meclisi Başkanı Eyyüp Sarıkurt, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, gençlerin kent yönetiminde söz sahibi olması ve projeler geliştirmesi için önemli bir adım attıklarını belirtti. Sarıkurt, "Gençlik Meclisi olarak amacımız, gençlerin fikirlerini özgürce ifade edebileceği, projelerini hayata geçirebileceği bir platform oluşturmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Toplantıda, gençlerin aktif katılımını artırmak ve şehrin gelişimine katkı sunmak adına düzenlenecek etkinlikler ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Gençlik Meclisi, ilerleyen süreçte çeşitli etkinlikler ve projelerle Karaköprü’de gençlerin sesi olmayı hedefliyor.
Haber: Esma Kuş