Huzurun Ve Güvenin Adresi ŞANLIURFA

28 Eylül 2024 - 19:27

Vatandaşlara da seslenen Vali Şıldak, 'Vatandaşlardan doğru ihbar ve kolluk birimlerinin yaptığı çalışmalara destek bekliyoruz. Özellikle uyuşturucu ve okul çevrelerinin güvenliği konusunda güvenlik güçlerine yardımcı olmalılar. Şanlıurfa'da uyuşturucu ve her türlü suç unsuruna karşı bizlere yardımcı olsunlar'

                Şanlıurfa’da son bir yılda artan operasyonlar, sıkı denetim ve şok uygulamalar vatandaşlar tarafından tam destek görürken, Vali Hasan Şıldak il genelinde suça ve suçluya yönelik mücadelenin kararlılıkla süreceğini söyledi. 


                Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, artan operasyonlar, sıkı denetim ve şok uygulamalarla Şanlıurfa’da suça ve suçlulara taviz vermemeye devam ettiklerini söyledi. Şanlıurfa’nın huzur ve güveni için güvenlik güçlerinin özverili bir çalışma gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Şıldak, asayiş konusunda son bir yılda olay sayılarının azaltılması ve suçların önlenmesi konusunda çok iyi sonuçlar aldıklarını kaydetti. 


            Güvenlik güçlerinin meydana gelen olayların faillerinin yakalanması ve olayların aydınlatılmasında da yüksek performans sergilediğinin altını çizen Vali Şıldak, emniyet ve asayişle ilgili çalışmaları bizzat takip etmeye devam edeceğini söyledi. Çalışmaların kesintisiz ve kararlılıkla yapılmasına önem verildiğini dile getiren Vali Şıldak, gayretli uygulamalarından dolayı tüm kolluk birimlerinin yöneticilerine ve personeline teşekkür etti. 


            Vatandaşlara da seslenen Vali Şıldak, “Vatandaşlardan doğru ihbar ve kolluk birimlerinin yaptığı çalışmalara destek bekliyoruz. Özellikle uyuşturucu ve okul çevrelerinin güvenliği konusunda güvenlik güçlerine yardımcı olmalılar. Şanlıurfa’da uyuşturucu ve her türlü suç unsuruna karşı bizlere yardımcı olsunlar” diye konuştu.

Haber: Bilal Yılmaz/urfaradikal.com