Gençler Büyükşehir İle Zamanlarını Daha Verimli Kullanıyor

05 Temmuz 2024 - 11:35

  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Ceylanpınar Gençlik Merkezi'nde çeşitli branşlarda ücretsiz eğitimler sunuyor. Geniş bir yelpazede düzenlenen eğitimlerle gençler, zamanlarını daha verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı buluyor.  

Ceylanpınar Gençlik Merkezi'nde sağlanan bu olanaklar, gençlerin kişisel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor. Resim kurslarında sanat eserleri ortaya çıkaran gençler, üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerine girebilmek için özel yetenek sınavlarına hazırlanıyor.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait gençlik merkezleri ile sosyal ve kültürel faaliyetlerin artmasıyla birlikte, gençlerin potansiyellerini keşfetmeleri ve geleceğe daha donanımlı hazırlanmaları hedefleniyor.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki gençleri destekleyen ve onların kişisel gelişimine katkıda bulunan bu tür sosyal projelerle, gençlerin toplumsal hayata daha aktif katılımlarını teşvik etmeyi sürdürecek.