Eyyübiye Belediyesine ve Başkan Kuş'un makam odasına haciz geldiği iddia edildi!

18 Ekim 2024 - 21:43

Geçtiğimiz günlerde Eyyübiye Belediyesi'ne icra geleceği yönündeki iddialar sosyal medyada konuşulmuştu. Bugün ise, belediyeye haciz geldiği öne sürüldü. İddiaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un odası da dahil olmak üzere bazı birimlere icra memurları tarafından haciz uygulandı. Resmi açıklama bekleniyor.

Şanlıurfa’da, Eyyübiye Belediyesi’ne yönelik icra iddiaları gündemi sarsmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada belediyeye haciz geleceği yönünde spekülasyonlar ortaya atılmıştı. Bugün bu iddialar daha da güçlendi ve Eyyübiye Belediyesi'ne icra memurlarının geldiği öne sürüldü

 

İddiaya göre, haciz işlemleri sırasında Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un odası, gecekondu birimi ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcısının odası da dahil olmak üzere çeşitli birimlerde haciz işlemleri gerçekleştirildi. Ancak bu sürecin kim tarafından başlatıldığı ve haciz işleminin neden yapıldığına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

 

Eyyübiye Belediyesi’nden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada hızla yayılan iddiaların ardından gözler belediye yetkililerine çevrilmiş durumda. İcra memurlarının belediyeye geldiği ve haciz işlemlerinin yapıldığı yönündeki iddialar, yerel halk arasında da merak uyandırıyor.

 

Belediyeye yönelik haciz sürecinin nasıl başladığı, hangi taraflarca başlatıldığı ve alacaklıların kimler olduğu henüz netlik kazanmadı. Detayların ilerleyen saatlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. Konu hakkında çok sayıda iddia dolaşırken, belediyeden gelecek açıklamalar süreci aydınlatabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Urfasesver