DEPSAŞ Enerji'den Üçte Üç: Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü'nü 38-32 Mağlup Etti

26 Eylül 2024 - 09:16

Lige başarıyla başlayan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü hentbol takımı, deplasmanda Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü'nü 38-32 mağlup etti. Yoluna yenilgisiz devam eden DEPSAŞ Enerji, bu skorla galibiyet serisini üç maça çıkararak yükselişini sürdürdü.

DEPSAŞ Enerji Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi'ndeki başarılı performansını Muğla’da da sürdürdü. Köyceğiz Belediyespor’udeplasmanda 38 - 32 mağlup eden DEPSAŞ Enerji, art arda üçüncü galibiyetini alarak yoluna yenilgisiz olarak devam etti.

Köyceğiz Spor Salonu oynanan karşılaşmada, DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü ilk yarıda hem savunmada hem de hücumda üstün bir performans sergileyerek devreyi 19-16 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren takım, maçı 38-32'lik skorla kazandı. Ligde yoluna namağlup devam eden DEPSAŞ Enerji, bu galibiyetle puanını 7'ye çıkararak dördüncü haftanın ardından ligde üçüncü sıraya yükseldi. 

Köyceğiz Belediyesi oyuncusu MokhtarKouri 9 golle maçın en skorer oyuncusu olurken DEPSAŞ Enerji Spor Kulübünde Sedat Yıldırım 7 gol, Tolga Özbahar ise 6 golle takımını galibiyete taşıdı.
DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, 5. Hafta maçında Spor Toto takımıyla karşılaşacak.