Delioğlu'nun görevden alınmasından sonra gözler Bahattin Yıldız'a çevrildi!

26 Haziran 2024 - 21:04

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun görevden alınmasından sonra, Delioğlu'nun yerine gelecek isim merak ediliyor. Flaş gelişmenin ardından gözler Ak Parti Genel Merkezine ve Ak Parti Şanlıurfa eski il başkanı Bahattin Yıldız'a çevrildi.

Şanlıurfa’da görevini en iyi şekilde ifa eden ve partinin çalışmalarını sahaya yansıtan Eski Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın teşkilat tarafından sevildiği ve öne sürüldüğü gelen kulis bilgiler arasında. 
Şanlıurfa Ak parti Teşkilatlarının en gözde ismi olan Ak Parti Genel Merkez Koordinatörü olan Bahattin Yıldız’ın kent adına sevilen siması ve sahadaki başarısı adına Şanlıurfa’daki Ak partili seçmenlerin istediği ve desteklendiği gelen bilgiler arasında. Ak Parti Genel Merkezinin de yeniden hata yapmaması sevilen ismin göreve getirilmesi için baskı altında olduğu kulisini aldık. 
Bu konuda Şanlıurfa'nın önemli gazetecilerinden Celal Çiftçi'de aşağıdaki Twiti paylaştı.


BAHATTİN YILDIZ KİMDİR?
02.02.1986 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Baba adı Osman anne adı Bedriye ‘dir. İlk, orta lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2015 yılında AK Parti İl Yönetim Kuruluna seçildi. İl Başkan Yardımcısı, İl Teşkilat Başkanı olarak görevlendirildi. AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla İl Başkan Vekili olarak görevlendirildi. 24 Haziran seçimlerindeki başaralı çalışmaları nedeniyle 24.07. 2018 tarihi itibari ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da atama belgesini imzalamasıyla AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına resmen atandı.  Yıldız, Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisans mezunu olup evli ve 3 çocuk babasıdır.
Ak Parti Genel Merkezde Koordinatörlük görevini yürütmektedir.