Başkan Çakmak: "Halka Hizmet İçin Buradayız"

26 Temmuz 2024 - 19:16

Bozova'nın AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çakmak yapmış olduğu açıklamada: "Halka Hizmet İçin Buradayız' dedi.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çakmak, halkla bir araya gelerek, vatandaşların endişelerine ve yapılan dedikodulara yanıt verdi. Başkan Çakmak, partisinin halka hizmet etme konusundaki kararlılığını vurgularken, toplumda yapılan spekülasyonlara yer verilmemesi gerektiğini ifade etti.

 

 

 

 


AK Parti ilçe Başkanlığı olarak her zaman Bozova halkının hizmetindeyiz. Yürütülen her proje, her çalışma, halkımız için en iyisini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Dedikodular gerçeği yansıtmıyor, bu tür söylentilere kapılmamalıyız” dedi. 
İlçe Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz tüm toplantılarda, ilçenin gelişimi ve geleceği hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapan Çakmak, AK Parti hükümetimizin sağladığı destekleri hatırlatarak, “Son yıllarda Bozova’da gerçekleştirilen yatırımlar, altyapıdan üstyapıya pek çok alanda önemli ilerlemeler sağladı. Eğitime, sağlığa, tarıma yönelik projelerimizi artırarak devam ettireceğiz. Amacımız, ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak” şeklinde konuştu.

 

 

 

 


Başkan Çakmak, vatandaşların kendilerine ilettikleri taleplerin her birini dikkatle değerlendirdiklerini belirtti. Özellikle tarım ve hayvancılığı geliştirecek projeler üzerinde çalıştıklarını dile getiren başkan, “Bozova, tarım ve hayvancılık açısından oldukça önemli bir yere sahip. Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onların üretkenliğini artırmak için gereken destekleri vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 


Ayrıca, sosyal yardımların devam edeceğini vurgulayan Çakmak, “Herkesin ihtiyacını gözetmek bizim en büyük vazifemizdir. Bu nedenle, sosyal yardımları da arttırarak, ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı sürdüreceğiz” dedi. 

 

 

 

 


Dedikoduların ve spekülasyonların önüne geçmek için şeffaflık ve iletişimin önemine değinen Başkan Çakmak, “Halkımız ile olan iletişimimiz her zaman açık ve net olmalı. Sorunların çözümü için birlikte hareket etmeliyiz. Ben ve ekibim, her zaman kapılarımızı halkımıza sonsuza kadar açıyoruz. Herhangi bir konuda soru sormak ya da sorun bildirmek isteyen herkesi yanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 


AK Parti Bozova İlçe Yönetimi’nin çalışmalarına da değinen Çakmak, ekip ruhuna katılan gençlerin projelere dahil edilmesinin önemine vurgu yaptı. “Gençlerimiz, geleceğimizdir. Onların fikirleri, hayalleri ve kanaatleri bizim için değerlidir. Yerel yönetimlerimizde gençleri daha fazla görmek istiyoruz” dedi.

 

 

 

 


AK Parti Bozova İlçe Başkanı Yusuf Çakmak, “Son olarak Bozova’yı daha iyi bir gelecek için hep birlikte inşa edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 
Bozova halkı, Yusuf Çakmak’ın açıklamalarını olumlu bulduğunu dile getirirken, yapılan çalışmaların devamını beklediklerini ifade etti.

 

 

 

Kaynak: kulis.tv