Başkan Ayhan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2024 - 17:56

Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan: 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. Yıldönümünde Mesaj yayımladı.

 

 

Başkan Ayhan, bu anlamlı günün geçmişten günümüze Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’dır.

Başkan Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos, Türk milletinin tarihinde bir dönüm noktasıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz ‘un ve Dumlupınar Meydan Muharebesi’nin zaferle sonuçlanması, ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ne denli güçlü olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer, milletimizin vatan sevgisinin, kararlılığının ve fedakârlığının en büyük göstergesidir.

Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ve gurur içinde kutlarken, geçmişteki kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Aynı zamanda, bu zaferin verdiği ilhamla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için Başta Genel Başkanımız Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir ve beraber olma bilinciyle bizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu özel günde, tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ediyorum.”

Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz ’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal’i ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.